Termeni și condiții

1.Confidențialitate

S.C. OTTO HERMAN S.R.L. respectă legile în vigoare privind confidențialitatea datelor. www.ottohermann.com nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail și date personale obținute prin intermediul acestui site, ci le foloseste numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de oferte, campanii și funcționalitatea acestui site. Abonarea la newsletterul OTTO HERMANN este gratuită și voluntară. S.C. OTTO HERMANN S.R.L. deține toate drepturile asupra conținutului newsletterului trimis către abonați în aceleași conditii ca și pentru conținutul publicat pe www.ottohermann.com.

 

2.Prețuri și modalitate de plată

Prețurile prezentate includ TVA (19%). Prețul de achiziție prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe site la momentul achiziției, preț la care se adaugă, și costurile de livrare. Ne rezervam dreptul de a modifica prețurile, fără nici un preaviz sau notificare în prealabil.

Plata se poate face în numerar, la livrare (sistem ramburs);

 

3.Livrarea produselor 

Livrarea produselor se face prin intermediul partenerilor noștri de curierat, Urgent Cargus, pe întreg teritoriul țării în termen de 48 de ore de la data primirii comenzii. Sămbătă, Duminică și în sărbătorile legale nu se expediază comenzi.

 

4.Garanția produselor și politica de retur

Garanția se acordă pentru 30 de zile de la data cumpărării produsului.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin intermediul oricărei firme de curierat rapid.

S.C. Otto Hermann S.R.L. va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 10 zile lucrătoare de la data denunțării în scris a contractului. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.

Condiții de retur

- Asigurați-vă că produsele comandate sunt returnate în aceeași stare în care au fost primite. Produsele returnate nu trebuie să prezinte urme de purtare sau spălare și este obligatoriu să aibă toate etichetele atașate. Dacă produsele returnate nu corespund condițiilor de mai sus, ne rezervăm dreptul de a nu va returna contravaloarea produselor, urmând să vă retrimitem coletul.
- Completați formularul de retur și puneți-l în cutie alături de produsul/produsele pe care doriți să le returnați. Vă rugăm să nu uitați să atașați formularul. Fără acesta nu vom putea procesa returul dvs. Formularul îl găsiți în coletul trimis de noi sau îl puteti downloada AICI.
- Împachetați produsele, de preferat în ambalajul original. Dacă acest lucru nu este posibil, vă rugăm să le ambalați într-un mod asemănător, pentru a vă asigura că acestea nu sunt deteriorate în timpul transportului.

 

Adresa la care se trimite coletul pentru retur este: Otto Hermann SRL, Str. Lucian Blaga nr. 1, Satu Mare, Romania
După primirea coletului și verificarea produselor, vom iniția rambursarea contravalorii în contul bancar specificat pe formularul de retur, în termen de 24H.
La primirea coletului, produsul va fi verificat pentru a se constata dacă îndeplinește condițiile mai sus menționate; în caz contrar acesta va fi refuzat.
Nu primim retururi prin Poșta Română, ci doar prin intermediul firmelor de curierat.

 

Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat sau produsul prezintă defecte, vă rugăm să ne contactați în maxim 24H printr-un email la adresa marketing@ottohermann.com, pentru a remedia această neplăcere. Pentru înlocuirea cu un produs nou sau rambursarea banilor, taxa de transport va fi asigurată de SC. Otto Hermann SRL.

5. Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului www.ottohermann.com, este proprietatea  S.C. Otto Hermann SRL. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente de pe site(text, imagini, grafică ) sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.